Magazinul Mannasapun.ro are:

Produsele 1-30 din 139
1 pc
100 ml
Apă florală Manna de iasomie

O singură picătură a apei florale Manna îți va aduce mai aproape misteriosul și enigmaticul Orient Îndepărtat.

100 ml
Apă florală Manna de mușețel

Câmpii blânde și verzi, căptușite cu flori de mușețel parfumate, zâmbitoare - poți savura această minunată dispoziție în fiecare zi, mulțumită acestei delicatese naturală și blândă.

100 ml
Apă florală Manna de santal

Parfum fin de nedescris, ce evocă verile exotice și fierbinți. Nu te vei sătura niciodată de acest produs Manna complet natural și fără chimicale - vei dori să-l simți mereu.

100 ml
Apă florală Manna de trandafir

Petale de trandafir colorate, înrourate și catifelate, parfum dulce-amețitor de trandafir – alături de această Mannă vei simți că te renaști cu adevărat!

10 ml
Armonie pură

Bine ați venit în lumea Armoniei pure, în care gândurile ți se liniștesc, iar zgomotele lumii exterioare se estompează, permițându-ți să-ți regăsești pacea interioară. Un amestec magistral de uleiuri esențiale ce te transpune pe tărâmul

100 ml
Balsam after-shave cu Cedru

Datorită parfumului său masculin, acest unt delicat îi va oferi LUI experienţa bărbieritului clasic şi toată îngrijirea de care un bărbat are nevoie. Adio iritaţii, mâncărimi şi senzaţie de uscăciune!

13 ml
Balsam buze strălucitoare - în tub practic

Balsamul Buze strălucitoare acum într-un tub practic să îl poți folosi mai simplu! Pentru buze splendide alege această comoară 100% vegană, fără chimicale și fără ulei de palmier!

13 ml
Balsam buze strălucitoare la tub

Balsamul Buze strălucitoare acum într-un tub practic să îl poți folosi mai simplu! Pentru buze splendide alege această comoară 100% vegană, fără chimicale și fără ulei de palmier!

13 ml
Balsam de buze Săruturi colorate - la tub practic

Îți dorești ceva special? Alege balsamul de buze săruturi colorate cu portocale roșii, acum într-un tub practic, ușor de folosit!

13 ml
Balsam de buze vanilie - în tub practic

Dăruiește buzelor tale motiv să surâdă! Cu Balsamul de buze vanilia oricând poți trăi atmosfera verii! Acum într-un tub practic!

13 ml
Balsam de buze vanilie la tub

Dăruiește buzelor tale motiv să surâdă! Cu Balsamul de buze vanilia oricând poți trăi atmosfera verii! Acum într-un tub practic!

15 ml
Balsam de tâmple Oaza de linişte

Balsamul de tâmple „oaza de liniște” conține unt de shea și mai multe uleiuri esențiale, iar compoziția sa de arome te va vrăji pur și simplu!

200 ml
Balsam natural pentru păr gras, cu mătreață

Balsam de păr, ce reduce grăsimea părului și nu ți-l îngreunează, în plus îți oferă o senzație de hidratare? Da, există! Fă cunoștință cu fantasticul balsam răcoritor și natural Manna, care a fost special dezvoltat pentru păr gras, cu

200 ml
Balsam natural pentru păr uscat, normal

Îngrijește-ți și hrănește-ți podoaba capilară cu balsamul Manna! Încearcă-l și îndrăgostește-te de balsamul natural pentru păr normal și uscat, care dovedit îți face părul moale și mătăsos!

200 ml
Balsam natural pentru păr vopsit

Îngrijeşte-ţi şi hrăneşte-ţi părul vopsit cu balsamul de la Manna! Deosebitul balsam natural ce conţine ulei din sâmburi de broccoli a fost conceput special pentru părul vopsit care devine în mod dovedit mai moale, luminos şi mătăsos, iar c

15 ml
Balsamul de tâmple Oaza de linişte

Te lupţi cu stresul zilnic? Avem pentru tine, balsamul de tâmple perfect. Sigh of Relief conţine mai multe uleiuri esenţiale diferite cu ajutorul cărora îţi vei recupera buna dispoziţie.

15 ml
Balsamul de tâmple Vis de Zână

Puiul tău adoarme greu? Soluţia este Balsamul pentru tâmple vis de zână, confecţionat din ingrediente de cea mai bună calitate, care-l va ajuta pe copilaşul tău să adoarmă uşor după o zi plină.

50 g
Bila de baie Acadea

Fă cunoștință cu Bila de baie acadea, 100% fără chimicale, creată atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De-acum înainte, ai ocazia să transformi baia de seară într-o petrecere pe cinste!

1 pc
Bilă de baie Manna cu banane-căpșuni

Te așteaptă efervescența cu aromă dulce de fructe! Fie ca ritualul de îmbăiere de seară a copilului tău să devină o experiență de neuitat, adaugă savoare băii cu bila de baie Manna și bucurați-vă împreună de aroma minunată de căpșuni

1 pc
Bilă de baie Manna cu geranium-lavandă

Te așteaptă o grădină de flori magice în baia ta cu noua bilă de baie Manna! Lasă-te sedusă de aroma dulce de geranium și de mângâietoarea lavandă, încântă-ți simțurile!

1 pc
Bilă de baie Manna cu lămâie

Scaldă-te într-o cadă de citrice răcoritoare! Zboară către insula verii veşnice din Marea Caraibilor, alături de bila de baie Manna cu aroma uleiurilor esenţiale de grapefruit, de portocală dulce și de lămâie!

1 pc
Bilă de baie Manna cu neroli-cuișoare

Te așteaptă efervescența condimentată, răsfățul total cu noua bilă de baie Manna, ce te seduce cu puterea uleiurilor esențiale de cuișoare condimentate, de neroli dulce și arbore de ceai proaspăt!

50 g
Bilă de baie cu lapte de cocos ulei din sâmburi de struguri

Savurează combinația parfumurilor conferite de uleiurile esențiale, răsfață-ți pielea cu bunătăți alese!

50 g
Bilă de baie dulce-condimentată cu ulei din sâmburi de struguri

Îţi place să te relaxezi într-o cadă de apă fierbinte după o zi obositoare? Intensifică senzaţia fantastică cu această specialitate parfumată plină de condimente minunate şi uleiuri nutritive!

50 g
Bilă de baie euforizantă cu Cacao şi Ylang-ylang

Închide ochi şi lasă acest parfum senzal şi seducător să te poarte printr-o luxuriantă grădină malaeziană! L-am îmbogăţit cu petale de hibiscus, flori de trandafir, tei şi soc, dar şi cu unt de cacao

1 pc
Burete lufa

Buretele lufa este partea interioară a dovleacului lufa, a dovleacului burete. În stare uscată are o textură dură, însă în contact cu apa, fibrele se vor înmuia. Îndepărtează celulele epiteliale moarte în profunzime, dar cu delicateţe.

Produsele 1-30 din 139
Sus