Magazinul 23h.ro are:

LLDJ1915
1. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1915

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de verde. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se po

LLDJ1916
2. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1916

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de verde. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se po

ILIF153
3. Tavita mot fetita, 310x210 mm, imagine embosata, ILIF153

Promotia Saptamanii

ILIF154
4. Tavita mot baietel, imagine embosata, ILIF154

Promotia Saptamanii

LLDJ1917
5. Rochie dama, bumbac 100% de calitate superioara, brodata cu motive traditionale - LLDJ1917

Rochie romaneasca stilizata cu maneca lunga confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de negru. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului,si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Culorile pot suferi mici modificari de n

LLDJ1918
6. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1918

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se poate lucra si manual

LLDJ1919
7. Ie romaneasca cu maneca scurta, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1919

Ie romaneasca stilizata cu maneca scurta, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de verde. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se p

LLDJ1920
8. Haina lunga dama, din stofa brodata, croita in Romania - LLDJ1920

Pardesiu dama confectionat din stofa groasa de culoare alba, brodat cu modele traditionale, potrivit pentru orice varsta si eveniment. Se poate purta toamna, primavara, dar si in iernile blande . Broderia poate fi confectionata si in alte combinatii de culori dupa preferinte. Produsul se face la comanda, termen de realizare 4 zile lucratoare.

34009
9. Set 2 tricouri & 1 body personalizat "Primul Craciun", baby Minnie - ACD1924

Serati Primul Craciun impreuna cu setul de 2 tricouri adulti plus 1 body personalizat pentru bebe. Tricourile vin insotite de un mesaj si o animatie imprimata. Culoarea materialului poate suferi mici diferente de nuanta in functie de ecranul pe care este vizionata: monitor, telefon, laptop etc. sau de stocul de materie prima de la producator.

34012
10. Set 2 tricouri & 1 body personalizat "Primul Craciun", baby Mickey - ACD1925

Serati Primul Craciun impreuna cu setul de 2 tricouri adulti plus 1 body personalizat pentru bebe. Tricourile vin insotite de un mesaj si o animatie imprimata. Culoarea materialului poate suferi mici diferente de nuanta in functie de ecranul pe care este vizionata: monitor, telefon, laptop etc. sau de stocul de materie prima de la producator.

34015
11. Cana "Will you be my Bridesmaid?", cerere domnisoare de onoare - ACD1926

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le celor dragi un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul canii festive personalizate cu ilustratie grafica, perfecta pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante. Cana domnisoare de onoare cu mesaj: Will you be my bridesmaid?, perfect pentru cerere domnisoara de onoare. Te asigram ca ii va pune un zambet sincer pe chip.

34020
12. Cana “Domnisoara de onoare”– ACD1927

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le celor dragi un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul canii festive personalizate cu ilustratie grafica, perfecta pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante. Cana domnisoare de onoare cu text: Domnisoara de onoare. Te asigram ca ii va pune un zambet sincer pe chip.

34030
13. Cana “Vrei sa fii domnisoara mea de onoare?”– ACD1928

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le celor dragi un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul canii festive personalizate cu ilustratie grafica, perfecta pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante. Cana domnisoare de onoare cu mesaj: Vrei sa fii domnisoara mea de onoare?, perfect pentru cerere domnisoara de onoare. Te asigram ca ii va pune un zambet sincer pe chip.

34034
14. Cana “Cea mai buna mama din lume!" – ACD1929

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le celor dragi un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul canii festive personalizate cu ilustratie grafica, perfecta pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante. Cana cadou pentru MAMA cu mesaj: Daca viata ta ar depinde de iubirea ce ti-o port, ai fi Nemuritoare! Te asigram ca ii va pune un zambet sincer pe chip.

ILIF1119
15. Cos cadou traditional Craciun, Poveste de Iarna, 7 piese - ILIF1119

Iubim Romania! Redescopera Craciunul traditional, mandria si bucuria de a fi roman cu fiecare produs din cosul nostru. Bucuria sarbatorilor de iarna este a tuturor: a celor nostalgici la povestile spuse la gura sobei, a celor dornici de a se autodepasi si de a oferi mai mult decat un aranjament sau celor care inteleg importanta pastrarii valorilor si gustului autohton, de altadata. Achizitionand acest cos vei sustine producatorii locali, importanta pastrarii traditiilor

LLDJ192
16. Fusta din tafta, croita semiclos, cu betelie brodata - LLDJ192

Fusta este din tafta croita pe o jumatate de clos, cu betelia brodata, oferind tinutei continuitate si eleganta. In functie de eveniment putem combina culori si broderii, dupa preferinte.  

LLDJ193
17. Haina lunga dama, din stofa brodata, croita in Romania - LLDJ193

Pardesiu dama fara maneci, confectionat din stofa groasa de culoare alba, brodat cu modele traditionale, potrivit pentru orice varsa si eveniment. Se poate purta toamna ,primavara , dar si in iernile blande . Broderia poate fi confectionata si in alte combinatii de culori dupa preferinte. Produsul se face la comanda, termen de realizare 4 zile lucratoare.

LLDJ194
18. Camasa cu motive traditionale, din material poplin twill, bumbac 100% - LLDJ194

Camasa dama din material poplin twill (tesatura in diagonala), bumbac 100 %, de foarte buna calitate. Camasa este cu maneca lunga si incretita la baza gatului, mansete si in talie. Broderia se gaseste pe lungul manecilor, conferind un detaliu elegant. Produsul se lucreaza la comanda in 3-4 zile lucratoare. Culorile pot suferi mici modificari de nuanta in functie de tipul de monitor sau dispozitiv utilizat.

LLDJ195
19. Fusta brodata u motive traditionale, bumbac 100% de calitate superioara - LLDJ195

Fusta este lucrata pe panza din bumbac 100%, brodata manual. Broderia este desfasurata de jur-imprejur la poale si la betelie. Fusta are in talie elastic. Produsul se lucreaza la comanda in 3-4 zile lucratoare. Culorile pot suferi mici modificari de nuanta in functie de tipul de monitor sau dispozitiv utilizat.

LLDJ196
20. Vesta scurta de dama, brodata cu motive populare, croita in Romania - LLDJ196

Vesta scurta de dama, croita in Romania, brodata cu motive populare romanesti. Model alb cu broderie roz si verde. Disponibila pe comanda in 3-5 zile lucrătoare.

LLDJ1910
21. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100% de calitate superioara, brodata cu motive traditionale - LLDJ1910

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de negru si rosu. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecani

LLDJ197
22. Pardesiu dama din stofa, lung in croiala clos - brodat - LLDJ197

Pardesiu clos dama confectionat din stofa groasa de culoare alba, brodat in culori vesele, accesorizat cu nasturi din lemn inchis cu gaitane din snur la culoare sau in contrast, potrivit pentru orice varsa si eveniment. Se poate purta toamna ,primavara , dar si in iernile blande . Broderia poate fi confectionata si in alte combinatii de culori dupa preferinte. Produs realizat in Romania. Produsul se face la comanda, termen de realizare 4 zile lu

LLDJ198
23. Ie romaneasca cu maneca scurta, bumbac 100% de calitate superioara, brodata cu motive traditionale - LLDJ198

Ie romaneasca stilizata cu maneca scurta, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de negru si rosu. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecan

LLDJ199
24. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100% de calitate superioara, brodata cu motive traditionale - LLDJ199

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de negru si rosu. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecani

LLDJ1911
25. Ie romaneasca cu maneca scurta, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1911

Ie romaneasca stilizata cu maneca scurta, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante albastru. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se p

LLDJ1912
26. Ie romaneasca cu maneca lunga, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1912

Ie romaneasca stilizata cu maneca lunga, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante de albastru si rosu. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mec

LLDJ1913
27. Ie romaneasca cu maneca scurta, bumbac 100%, brodata cu motive traditionale - LLDJ1913

Ie romaneasca stilizata cu maneca scurta, confectionata din panza topita din bumbac 100%, material romanesc de foarte buna calitate. Panza este brodata cu modele traditionale, in nuante albastru. O frumoasa dantela tot din bumbac incheie ia in jurul gatului, si separa cele doua parti ale manecii, altita si maneca in sine care este croita in clos, ceea ce ofera iei un aspect stilizat si elegant. Ia poate fi personalizata si cu alte broderii sau culori. Aceasta ie poate fi brodata mecanic, se p

33879
28. Set 2 cani cadou cu mesaj pentru nasi: La casa cu nasi buni, Dumnezeu face minuni - ILIF1946

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le nasilor un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul setului ce contine doua cani personalizate cu mesaj si ilustratie grafica, perfecte pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante nasilor tai dragi. Mesajul:" La casa cu nasi buni, Dumnezeu face minuni! " ii va face cu siguranta sa zambeasca. Capacitate: 300 ml, h=9,7 cm;  d=8 cm. Produs disponibil pe stoc, livrare in 24-48 h.     &n

33887
29. Set Cadou Nasi, Tavita & 2 Cani Mic Dejun, "Familia pe care ti-o alegi" - ILIF1947

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le nasilor un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul setului ce contine o tavita si doua cani personalizate cu mesaj si ilustratie grafica, perfecte pentru a le oferi dimineti calde. Mesaj tavita:" Nasii sunt singura familie/ Pe care ti-o alegi,/ Si noi v-am ales pe voi! " ii va face cu siguranta sa zambeasca. Mesaj cani: "La casa cu nasi buni,/ Dumnezeu face minuni!". Capacitate/cana: 300 ml, h=9,7 cm;  d=8 cm.

33893
30. Set Cadou Nasi, Tavita & 2 Cani Mic Dejun, "Craciun de poveste" - ILIF1948

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le nasilor un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul setului ce contine o tavita si doua cani personalizate cu mesaj si ilustratie grafica, perfecte pentru a le oferi dimineti calde. Mesaj tavita:" Dragii nostri nasi, sa aveti un Craciun de poveste! " ii va face cu siguranta sa zambeasca. Mesaj cani: "La casa cu nasi buni,/ Dumnezeu face minuni!". Capacitate/cana: 300 ml, h=9,7 cm;  d=8 cm. Dimensiune

33901
31. Tavita pentru Gatitul Mirelui, „Ziua Cea Mare” - ILIF1949

Gatitul mirelui este un moment special atat pentru mire cat si pentru tatal acestuia, nas si cavalerii de onoare. Tavita este din lemn, iar imaginea este embosata (in relief), foarte placuta la atingere. Contine mesaj tip poezie. Dimensiune: 310 x 210 mm. Termen de realizare: 1-2 zile lucratoare. Produs realizat 100% in Romania. Tavita se poate folosi ulterior, ramanand o amintire placuta.

33907
32. Tavita pentru Gatitul Mirelui, „Mandru sotior” - ILIF1950

Gatitul mirelui este un moment special atat pentru mire cat si pentru tatal acestuia, nas si cavalerii de onoare. Tavita este din lemn, iar imaginea este embosata (in relief), foarte placuta la atingere. Contine mesaj tip poezie. Dimensiune: 310 x 210 mm. Termen de realizare: 1-2 zile lucratoare. Produs realizat 100% in Romania. Tavita se poate folosi ulterior, ramanand o amintire placuta.

LLDJ1914
33. Sacou dama din stofa, broderie nuante de mov - LLDJ1914

Sacou dama confectionat din stofa groasa de foarte buna calitate, de culoare alba, brodat in doua nuante de culori, usor cambrat. Interiorul produsului este captusit cu material, intr-o culoare simpla. Cu atentie si grija am ales broderia, aceasta fiind desfasurata de sus in jos , stanga - dreapta pe piept oferind o nota de lux si eleganta produsului. Produsul se realizeaza pe baza de comanda si poate fi facut si alte culori, ros

ILIF1118
34. Cos cadou traditional Craciun, Datini, 11 piese - ILIF1118

Iubim Romania! Redescopera Craciunul traditional, mandria si bucuria de a fi roman cu fiecare produs din cosul nostru. Bucuria sarbatorilor de iarna este a tuturor: a celor nostalgici la povestile spuse la gura sobei, a celor dornici de a se autodepasi si de a oferi mai mult decat un aranjament sau celor care inteleg importanta pastrarii valorilor si gustului autohton, de altadata. Achizitionand acest cos vei sustine producatorii locali, importanta pastrarii traditiilor

LLDJ191
35. Pardesiu dama din stofa verde brodata - lung, croit in Romania - LLDJ191

Pardesiu dama confectionat din stofa groasa de culoare verde, brodat in culori vesele, accesorizat cu nasturi din lemn, potrivit pentru orice varsta si eveniment. Se poate purta toamna ,primavara , dar si in iernile blande . Broderia poate fi confectionata si in alte combinatii de culori dupa preferinte. Produsul are o lungime de  98 cm. Produsul se face la comanda, termen de realizare 4 zile lucratoare. Culorile pot suferi mici modificari, de

ILIF11012
36. Cos cadou de Craciun pentru Nasi, Bucurie in familie, produse naturale, 10 piese - ILIF11012

Alege sa oferi un cadou deosebit nasilor, produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 2 căni personalizate cu mesaj pentru nasi; 1 sticla de vin Maiastru, 250 ml; 1 pachet ceai multifruct, produs din ingrediente 100 naturale: aronia, mar, gutuie, mure, afine, pere, merisoare etc; 1 pachet ciocolata calda, ingrediente naturale zahar din flori de cocos, lapte instant de soia, ca

-13%
ILIF11013
37. Cos cadou de Craciun, Mireasma Iernii, produse naturale, 6 piese - ILIF11013

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 1 pachet ceai multifruct, produs din ingrediente 100 naturale: aronia, mar, gutuie, mure, afine, pere, merisoare etc; 1 lumânăre cu lavanda in suport ceramic; 1  borcan miere poliflora de albine cu ROmania tricolor, 90 g; 1 borcan dulceata; 1 ornament Craciun; 1 cos din răc

ILIF1111
38. Cadou aniversar Bebe Baietel, butelie heliu, baloane si rama foto - ILIF1111

Set aniversar pentru bebelusi, format din butelie heliu 2.2 L, pachet 14 baloane si rama foto. Butelie heliu pentru umflat baloane, poate umfla aproximativ 30 baloane latex de 25 cm sau 14 baloane folie de 45 cm. Acesta este de unica folosinta.

-12%
ILIF1112
39. Cos cadou de Craciun, Fiert Ii Vinul, produse naturale, 6 piese - ILIF1112

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 1 cana cu motive traditionale romanesti; 1 pachet condimente pentru vin, din ingrediente 100 naturale; 1 sticla de vin Maiastru, 250 ml; 1  borcan miere poliflora de albine cu ROmania tricolor, 90 g; 1 decoratiune Craciun; 1 cos din răchită împletit de meșteri populari.

-13%
ILIF1113
40. Cos cadou de Craciun, Stelute De Zapada, produse naturale, 11 piese - ILIF1113

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 1 pachet paste Pappardelle, in 3 culori, 100% romanesti, 200 gr; 1 pachet condimente pentru vin, din ingrediente 100% naturale; 1 sticla de vin Caloian de la Cramele Oprisor, 750 ml; 1 borcan dulceata Fructe Soc, 300g; 1  borcan dulceata mure; 1 pachet ceai multifruct, produs

ILIF1114
41. Cos cadou de Craciun, „La casa cu Mosi buni”, produse naturale, 7 piese - ILIF1114

Alege sa oferi un cadou deosebit mosilor de botez sau de mot ai copilului. Produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 2 cani cu mesaj: La casa cu mosi buni, Dumnezeu face minuni!" si ilustratie, pentru nasi; 1 pachet ceai multifruct, produs din ingrediente 100 naturale: aronia, mar, gutuie, mure, afine, pere, merisoare etc; 1  borcan miere de albine; 1 decoratiune Craciun;

-12%
ILIF1115
42. Cos cadou de Craciun, Colinda Dulce, produse naturale, 8 piese - ILIF1115

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele din acest cos au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Cos cadou contine: 1 pachet paste Farfalle in trei culori, 100% romanesti, 200 gr; 1 pachet condimente pentru vin fiert, din ingrediente 100% naturale; 1 cana imprimata cu motive traditionale romanesti; 1  borcan dulceata mure; 1  borcan miere poliflora de albine cu ROmania tricolor; 1 decorati

-13%
ILIF1116
43. Cadou de Craciun, Bunatati de pe Plaiuri Romanesti, produse naturale, 6 piese - ILIF1116

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Setul cadou contine: 1 pachet condimente pentru vin, din ingrediente 100 naturale; 1 sticla de vin Maiastru, 250 ml; 1  borcan miere poliflora de albine cu ROmania tricolor, 90 g; 1 saculet umplut cu lavanda uscata; 1 dulceata de trandafiri; 1 rucsat personalizat prin broderie. Toate produsele di

-13%
ILIF1117
44. Cadou de Craciun, Desaga Mosului, produse naturale, 9 piese - ILIF1117

Alege sa oferi un cadou deosebit, produsele au fost alese unul cate unul pentru a oferi o alternativa sanatoasa. Setul cadou contine: 1 pachet condimente pentru vin, din ingrediente 100 naturale; 1 pachet ciocolata calda, ingrediente naturale zahar din flori de cocos, lapte instant de soia, cacao, cardamon, scortisoara,cuisoare, anason etc; 1  borcan miere de albine; 1 borcan de zacusca de vinete; 1 borcan dulceata de cirese;

ARBC1111
45. Lumanare botez decorata cu flori de sapun si jucarie Bebe-iepuras, ARBC1111

Lumanare botez, ornata cu flori colorate de sapun, banda satinata si jucarie de plus + dantela. Lungime: 35 cm. Diametru: 5.5 cm.

ARBC1112
46. Aranjament SORA, cu flori de sapun mov, 10x45 cm, ARBC1112

Aranjament forma Polistiren "Pentru draga mea SORA", ornata cu trandafiri mov de sapun, verdeata artificiala si stamine albe. Dimensiuni: 10 cm latime x 45 cm lungime.  

ARBC1113
47. Aranjament cu trandafiri de sapun MAMA model 3, 10x45 cm, ARBC1113

Aranjament forma Polistiren "Din inima pentru MAMA", ornat cu trandafiri de sapun rosii si albi si accesorizat cu perlute. Dimensiuni: 10 cm latime x 45 cm lungime.  

ARBC1114
48. Aranjament 18 ani cu trandafiri rosii si albi de sapun, ARBC1114

Aranjament forma Polistiren "18 ani". Este ornat cu trandafiri de sapun rosii si albi si accesorizat cu verdeata artificiala si stamine albe+ fundita.  

ARBC1118
49. Catel din trandafiri rosii de spuma, 40 cm, ARBC1118

Catel decorat cu trandafiri rosii din spuma. Cadou dragalas pentru cei dragi. Este perfect de dat in dar iubitorilor de animale, cu ocazia unei zile speciale. Dimensiune: L = 40 cm. Cutie inclusa.

ARBC1119
50. Aranjament floral I LOVE U, cu trandafiri de sapun roz si mov, ARBC1119

Aranjament cu flori de sapun in culori de roz si mov, mesaj I ❤ U. Cadou ideal pentru aniversari, zile onomastice sau alte ocazii speciale.

ARBC11110
51. Tablou poezie pentru MAMA, decorat cu licheni stabilizati, ARBC11110

Tablou licheni naturali stabilizati cu mesaj tip poezie pentru mama. Lichenii au o durata de viata 10-15 ani.

ARBC11112
52. Tablou decorat cu licheni stabilizati, TATA si copacul vietii 2, ARBC11112

Tablou cu licheni stabilizati pentru atata cu mesaj: Tata, stalp al casei si al sufletelor noastre. Lichenii au o durata de viata de  10-15 ani . Dimensiune: 40 cm x 40 cm Cadoul perfect pentru Zi de Nastere, Zi de Nume, cu ocazia Sarbatorilor, 1 si 8 Martie. Iti propunem un tablou deosebit, pe canvas, realizat manual cu licheni stabilizati si accesorii. Iti propunem un cadou realizat manual si inedit, care ramane o amint

ARBC11111
53. Perna brodata, personalizata cu datele de nastere bebe, ARBC11111

Perna personalizata prin broderie cu datele de la nastere ale lui bebe. Un cadou original pentru ca amintirea venirii pe lume a micutului sa fie pastrata frumos. Informatii: data nasterii, ora, greutatea, inaltimea.

ILIF152
54. Cadou aniversar Bebe, Butelie Heliu, pentru umflat baloane - ILIF152

Set aniversar pentru bebelusi, format din butelie heliu 2.2 L, pachet 14 baloane si rama foto. Butelie heliu pentru umflat baloane, poate umfla aproximativ 30 baloane latex de 25 cm sau 14 baloane folie de 45 cm. Acesta este de unica folosinta.

ARBC11113
55. Trusou botez fetita, Balerina - 7 piese, ARBC11113

Trusoul contine: Prosop bebelus bumbac 100%, gros; Fasa + Crasma (Panza de mir); Sapun + prosop preot + Cutie suvita + Sticluta mir. Cutie clasica de trusou. Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

ILIF1107
56. Tavita pentru Gatitul Miresei, „Tine-ma de mana” - ILIF1107

Gatitul miresei este un moment special si foarte emotionant, atat pentru mireasa cat si pentru mama acesteia, nasa si domnisoarele de onoare. Tavita este accesoriul de efect pe care mireasa isi aseaza bijureriile, piaptanul si fardurile. Tavita intregeste decorul magic. Tavita este din lemn, iar imaginea este embosata (in relief), foarte placuta la atingere. Contine mesaj tip poezie, care surprinde perfect povestea casniciei voastre. Dimensiune: 310 x 210 mm. Termen de realizare: 1-2 zi

ILIF1108
57. Tavita pentru Gatitul Miresei, „Sarutul” - ILIF1108

Gatitul miresei este un moment special si foarte emotionant, atat pentru mireasa cat si pentru mama acesteia, nasa si domnisoarele de onoare. Tavita este accesoriul de efect pe care mireasa isi aseaza bijureriile, piaptanul si fardurile. Tavita intregeste decorul magic. Tavita este din lemn, iar imaginea este embosata (in relief), foarte placuta la atingere. Contine mesaj tip poezie, care surprinde perfect povestea casniciei voastre. Dimensiune: 310 x 210 mm. Termen de realizare: 1-2 zi

ILIF1109
58. Tavita pentru Gatitul Mirelui, „Sa traiasca Nasul Mare!” - ILIF1109

Gatitul mirelui este un moment special atat pentru mire cat si pentru tatal acestuia, nas si cavalerii de onoare. Tavita este din lemn, iar imaginea este embosata (in relief), foarte placuta la atingere. Contine mesaj tip poezie. Dimensiune: 310 x 210 mm. Termen de realizare: 1-2 zile lucratoare. Produs realizat 100% in Romania. Tavita se poate folosi ulterior, ramanand o amintire placuta.

ILIF11011
59. Cadou Cerere Nasi Cununie, „Valsul” - sticla de vin personalizata si aranjament flori de sapun, ILIF11011

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le viitorilor nasilor un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul setului cadou cu flori de sapun si sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj de cerere a nasilor pentru cununie. Este o modalitate amuzanta si ingenioasa de a le cere pritenilor sa va cunune. Mesaj sticla: Uite asa, noi ne-am decis, Eu nu vreau sa mai fiu Miss! Ne dorim o casnicie, Cu iubire, mult respect

ACD11010
60. Tricou Mos Craciun si iglu, personalizat prin DTG - ACD11010

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11011
61. Tricou Merry Christmas 2, personalizat prin DTG - ACD11011

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11012
62. Tricou Merry Christmas To You, vasc, personalizat prin DTG - ACD11012

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11013
63. Tricou Merry Christmas & A Happy New Year, braduti si instalatie, personalizat prin DTG - ACD11013

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11014
64. Tricou Merry X-MAS, Mos Craciun si cadouri, personalizat prin DTG - ACD11014

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11015
65. Tricou Merry Christmas & Happy New Year, braduti si globuri, personalizat prin DTG - ACD11015

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11016
66. Tricou Merry Christmas!, acadea de Craciun, personalizat prin DTG - ACD11016

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11017
67. Tricou Merry Christmas & Happy New Year, sacul lui Mos Craciun, personalizat prin DTG - ACD11017

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11018
68. Tricou Merry Christmas & A Happy New Year, elemente de Craciun, personalizat prin DTG - ACD11018

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11019
69. Tricou Welcome Christmas Time, personalizat prin DTG - ACD11019

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD11022
70. Set 3 tricouri pentru familie, personalizate prin DTG - ACD11022

Set 3 tricouri pentru familie. 2 tricouri adulti + 1 body bebelus. Guler rotund. Sunt confecționate din material de bumbac. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ILIF1101
71. Taburet (scaun) pentru Gatitul Miresei, 400x300x400 mm, ILIF1101

Taburet pentru traditia gatitului miresei ce se desfasoara in casa printilor impreuna cu Nasa si Domnisoarele de Onoare. Produs realizat 100% in Romania, rezistent din blat de pal alb de 18 mm. Dimensiuni: 400 mm lungime x 300 mm latime x 400 mm inaltime. Fata printata are 300 mm latime x 400 mm inaltime. Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

ILIF1102
72. Taburet (scaun) pentru Gatitul Miresei, 400x300x400 mm, ILIF1102

Taburet pentru traditia gatitului miresei ce se desfasoara in casa printilor impreuna cu Nasa si Domnisoarele de Onoare. Produs realizat 100% in Romania, rezistent din blat de pal alb de 18 mm. Dimensiuni: 400 mm lungime x 300 mm latime x 400 mm inaltime. Fata printata are 300 mm latime x 400 mm inaltime. Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

ILIF1103
73. Taburet (scaun) pentru Gatitul Miresei, 400x300x400 mm, ILIF1103

Taburet pentru traditia gatitului miresei ce se desfasoara in casa printilor impreuna cu Nasa si Domnisoarele de Onoare. Produs realizat 100% in Romania, rezistent din blat de pal alb de 18 mm. Dimensiuni: 400 mm lungime x 300 mm latime x 400 mm inaltime. Fata printata are 300 mm latime x 400 mm inaltime. Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

ILIF1104
74. Taburet (scaun) pentru Gatitul Miresei, 400x300x400 mm, ILIF1104

Taburet pentru traditia gatitului miresei ce se desfasoara in casa printilor impreuna cu Nasa si Domnisoarele de Onoare. Produs realizat 100% in Romania, rezistent din blat de pal alb de 18 mm. Dimensiuni: 400 mm lungime x 300 mm latime x 400 mm inaltime. Fata printata are 300 mm latime x 400 mm inaltime. Termen de realizare: 3-5 zile lucratoare.

ILIF1106
75. Tablou personalizat cu fotografia de nunta si mesaj, ILIF1106

Tablou personalizat cu fotografie si mesaj, pentru a pastra amintirea celei mai importante zile din viata voastra. Dimensiune:  A4

ACD1107
76. Tricou Merry Christmas covidut, personalizat prin DTG - ACD1107

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1108
77. Tricou Craciun cu Mickey, Minnie si Pluto, personalizat prin DTG - ACD1108

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1109
78. Tricou Craciun Star Wars, personalizat prin DTG - ACD1109

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

-12%
ARBC1107
79. Buchet trandafiri de sapun roz pudra & albi, ARBC1107

Buchet ornat cu trandafiri albi si roz pudra, de sapun, potrivit pentru mirese, nase, domnisoare de onoare. Maner argintiu din plastic. Dimensiuni aprox: inaltime- 30 cm; diametru- 25 cm.   Ce semnifica buchetul  de mireasa?  Buchetul miresei era considerat, in trecut, aducator de fericire, prosperitate si izgonitor al spiritelor rele. Astazi, buchetul de mireasa reprezinta un detaliu nelipsit din ziua nuntii, avand scop decorativ care c

OPB1102
80. Tricou dama personalizat IUBIRE - OPB1102

Tricou personalizat pentru ocazii speciale. Oferă-ți un cadou unic, oferă-ți un stil propriu. Tricou damă cambrat. Guler “V” Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda TT. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Livrarea produselor se po

OPB1103
81. Tricou dama personalizat Halloween 4DOVLECEI - OPB1103

Tricou personalizat pentru ocazii speciale. Oferă-ți un cadou unic, oferă-ți un stil propriu. Tricou damă cambrat. Guler "V" Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda TT. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Livrarea produselor se poate

OPB1104
82. Tricou dama personalizat Halloween CRANIU - OPB1104

Tricou personalizat pentru ocazii speciale. Oferă-ți un cadou unic, oferă-ți un stil propriu. Tricou damă cambrat. Guler "V" Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda TT. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Livrarea produselor se poate

OPB1105
83. Tricou dama personalizat line art FACE - OPB1105

Tricou personalizat pentru ocazii speciale. Oferă-ți un cadou unic, oferă-ți un stil propriu. Tricou damă cambrat. Guler "V" Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda TT. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Livrarea produselor se poate

OPB1106
84. Tricou dama personalizat - OPB1106

Tricou personalizat pentru ocazii speciale. Ofera-ti un cadou unic, ofera-ti un stil propriu. Produsele se spala manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fara inalbitori. Tricourile confectionate din material de bumbac 100%. Personalizarea se realizeaza prin metoda TT. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Livrarea produselor se poate face într-un interval de 1 - 15

-9%
ARBC1109
85. Lumanari cununie decorate cu flori de sapun roz & albi, ARBC1109

Lumanarile de cununie sunt impodobite cu trandafiri de sapun si stamine. Sunt accesorizate cu banda satinata la baza, fundita si perlute. Dimensiuni:  40 cm inaltime, 7 cm diametru. Personalizare gratuita, la cerere. Termen de realizare in 3-5 zile lucratoare.    Ce semnifica lumanarile de cununie? Cine tine lumanarile?  Lumanarile aprinse reprezinta simbolul luminii, puritatea, busola care calauzeste in intuneric. Lumanarile sunt

-12%
ARBC1108
86. Buchet trandafiri de sapun roz deschis & albi, ARBC1108

Buchet ornat cu trandafiri albi si roz deschis, de sapun, potrivit pentru mirese, nase, domnisoare de onoare. Maner argintiu din plastic. Dimensiuni aprox: inaltime- 30 cm; diametru- 25 cm.   Ce semnifica buchetul  de mireasa?  Buchetul miresei era considerat, in trecut, aducator de fericire, prosperitate si izgonitor al spiritelor rele. Astazi, buchetul de mireasa reprezinta un detaliu nelipsit din ziua nuntii, avand scop decorativ care

-1%
ARBC11013
87. Lumanare botez personalizata, decorata cu banda satinata si fundita, ARBC11013

Lumanare botez personalizata cu numele copilului si data. Lumanarea este ornata cu banda satinata si fundita. Lungime: 35 cm. Diametru: 5.5 cm.

-11%
ARBC11014
88. Aranjament MAMA, cu flori de sapun mov, 10x45 cm, ARBC11014

Aranjament forma Polistiren "La multi ani MAMA", ornata cu trandafiri de sapun,verdeata artificiala si stamine albe. Dimensiuni: 10 cm latime x 45 cm lungime.  

ILIF1697
89. Set de 2 cani pentru nasi galben si verde, ILIF1697

Imbina practicul cu frumosul si ofera-le nasilor un cadou de efect, care le face ziua mai frumoasa! Cum? Cu ajutorul setului ce contine doua cani personalizate cu ilustratie grafica, perfecte pentru a le oferi dimineti calde sau seri linistite si relaxante nasilor tai dragi. Capacitate: 300 ml, h=9,7 cm;  d=8 cm. Produs disponibil pe stoc, livrare in 24-48 h.

ACD1101
90. Tricou Merry Christmas 1, personalizat prin DTG - ACD1101

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1102
91. Tricou Merry Whatever, personalizat prin DTG - ACD1102

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1103
92. Tricou Merry Christmas & Happy New Year, personalizat prin DTG - ACD1103

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1105
93. Tricou Merry XMAS, personalizat prin DTG - ACD1105

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1104
94. Tricou Merry Christmas trasura mosului, personalizat prin DTG - ACD1104

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

ACD1106
95. Tricou Merry Christmas - negru&auriu, personalizat prin DTG - ACD1106

Tricou personalizat pentru Craciun. Guler rotund. Tricoul confecționat din material de bumbac 100%. Se spală manual sau la maşină,  la maxim 40°C, fară înalbitori. Personalizarea se realizează prin metoda DTG. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Termen de realizare 3-5 zile lucratoare.

OPB1917
96. Tablou canvas personalizat Aquarelle Style, dim. 53 x 70cm - OPB1917

Oferă sufletului tău pereche emoții de neuitat - comandă un tablou canvas personalizat. Dimensiune: 53 x 70 cm Model imprimat pe panza canvas din bumbac 100% intinsa pe un sasiu rezistent din lemn. Prelucrat cu lac mat/lucios ce ofera ezistentă la umezeală și zgârieturi. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Poza pentru personalizare trebuie să fie la o rezolutie bună și se trimite pe e-mail

OPB1918
97. Tablou canvas personalizat cu fotografia ta, Splashes of love, dim. 53 x 40 cm - OPB1918

Dimensiune: 53x40cm Model imprimat pe panza canvas din bumbac 100% intinsa pe un sasiu rezistent din lemn. Prelucrat cu lac mat/lucios ce ofera ezistentă la umezeală și zgârieturi. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Poza pentru personalizare trebuie să fie la o rezolutie bună și se trimite pe e-mail

8%
OPB1919
98. Tablou canvas LineArt personalizat cu mesaj, dim. 40 x 53 cm - OPB1919

Un cadou inspirat gata de pus pe perete, tablou canvas personalizat cu fotografia ta. Dimensiune: 40x53cm Model imprimat pe panza canvas din bumbac 100% intinsa pe un sasiu rezistent din lemn. Prelucrat cu lac mat/lucios ce ofera ezistentă la umezeală și zgârieturi. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Mesajul se poate personaliza la cerere

-4%
OPB1920
99. Tablou canvas Da! la infinit personalizat cu mesaj, dim. 40 x 53 cm - OPB1920

Tablou canvas "Da! la infinit" personalizat cu mesaj este un cadou inspirat gata de pus pe perete. Dimensiune: 40x53cm Model imprimat pe panza canvas din bumbac 100% intinsa pe un sasiu rezistent din lemn. Prelucrat cu lac mat/lucios ce ofera ezistentă la umezeală și zgârieturi. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Mesajul se poate personaliza la cerere

-2%
OPB1921
100. Tablou canvas Soapta personalizat cu mesaj, dim. 70 x 53 cm - OPB1921

Oferă celor dragi emoții de neuitat - comandă un tablou canvas personalizat. Dimensiune: 70x53cm Model imprimat pe panza canvas din bumbac 100% intinsa pe un sasiu rezistent din lemn. Prelucrat cu lac mat/lucios ce ofera ezistentă la umezeală și zgârieturi. Culorile pot varia în funcție de ecran și pot să difere ușor în realitate față de cele reprezentate în poze. Mesajul se poate personaliza la cerere

Sus