Magazinul Frunzademaslin.ro are:

FDM-LC-SET1
1. Loțiune de corp – 200 ml

MYVITALY BODY: cremă de corp hidratantă și anti-îmbătrânire cu extract din frunze de măslin, vitamina E și unt de Shea. Tratament ideal pentru a oferi un surplus de hidratare datorită ingredientelor de proveniență naturală: extractul de frunze de măslin bio, antioxidant și protector, untul de Shea care conferă elasticitate pielii și uleiul de măsline, emolient și restructurant. Informații: Nu conține petrolatum, coloranți artificiali sau parabeni. Produsul este certificat VeganOk. Produs în Italia.

FDM-CM-SET1
2. Cremă de mâini – 75 ml

MYVITALY HAND: Cremă de mâini naturală hidratantă anti-îmbătrânire cu extracte de frunze de măslin și ulei de migdale dulci. Acțiune antioxidantă datorită extractelor din frunze de măslin organice, care protejează pielea împotriva radicalilor liberi. Acțiune hrănitoare și emolientă datorită uleiului de migdale dulci și a uleiului de măsline. Îmbogățit cu extracte organice de gălbenele, păducel și miere, renumite pentru proprietățile lor antioxidante și protectoare. Informații: Nu conține petrolatum, coloranți artificiali sau parabeni. Produsul este certificat VeganOk. Produs în Italia. 

6%
FDM-VV-SET6
3. Extract frunză de măslin Verdepuro VITA - 1000 ml

Verdepuro VITA este un extract din frunze de măslin foarte concentrat și pur. Acesta este îmbogățit cu flori de gălbenele, popular pentru proprietățile sale calmante în mod natural și pentru acțiunea antiinflamatoare. Îmbunătățește circulația sângelui, reglând tensiunea arterială și ajutând la controlul nivelului de colesterol din sânge. Informații: Produsul NU conține lapte și produse lactate. Fără gluten. Vegan. 1000 ml/flacon Produs în Italia

11%
FDM-VB-SET1
4. Extract frunză de măslin BIO – 500 ml

VERDEPURO BIO: este un supliment alimentar pe bază de extracte organice din frunze de măslin.  Datorită concentrației mari de Oleuropeină, îmbunătățește funcțiile metabolice ale organismului.  Verdepuro Bio nu are fructoză si este potrivit pentru diabetici. Acesta ajuta la mentinerea unui nivel sanatos al zaharului din sange, reglează tensiunea arterială si colesterolul. Îmbunatateste sistemul imunitar si protejează organismul de virusi si bacterii.  Informații: produsul nu conține gluten, fructoză, lapte, soia și arome artificiale. Vegan.  Produs in Italia. 

Sus